Hundefrisør

Her på siden kan du blandt andet finde ud af lidt mere om hvem din eventuelle  kommende hundefrisør er, hvad vi står for og prioritere højt i vores arbejde med din hund. Hvilke behandlinger vi laver og priser derpå.

Book tid her

 • Vores frisør univers

  Hos os er ingen hunde ens. Vi tager professionel og kærlig hånd om alle – både to og firbenede. Derudover bestræber vi os på at give jer de bedste oplevelser, så I forlader vores univers trygge, glade og med høj logrende hale. Ingen skal have ondt i maven - det er vores ansvar at få jer til at føle sig i trygge og professionelle hænder.

  Ingen dage er ens. Alle hunde kommer med forskellige forudsætninger, når de skal til hundefrisør, og vi gør derfor en stor dyd ud af at skabe en behagelig atmosfære, så I kan glæde jer til besøget i salonen og bliver glade for resultatet, uanset om det er første eller niende besøg.

  Den positive oplevelse starter ved ejeren - det skal føles trygt, når du afleverer din hund. Føler du dig tryg, afslappet og ikke mindst hørt og imødekommet, så vil din hund automatisk læne sig op af din rolige tilstand. Dette vil din hund sandsynligvis også gøre, hvis du er utryg. Er du i tvivl om hvordan du bedst griber første besøg i vores hundesalon an, kan det være en god idé at læse vores FAQ, hvis du er i tvivl.

 • Hvem er pigerne med saksen og børsten?

  Vi er et skønt, ungt og frisk team (hvis vi selv skal sige det) som består af Didde og Emilie.

  Didde er hende som fik idéen om “Hundens Univers” og som nu er en fantastisk realitet. Hun er født i 1995 helt ovre på de jyske dejlige kanter, hvor hun også startede i lærer som hundefrisør i 2011. Her stod hun i lærer i 3 år, og var efterfølgende ansat indtil 2019, hvor det københavnske bød på nye spændene eventyr. Hunde har altid haft en helt særlig plads i hendes hjertet, og hvis det stod til Didde havde hun en stor gård, med 10 hunde og et lækkert hunde bed & breakfast. Men… Sådan er realiteten ikke helt. I stedet bor hun i København med sin familie som blandt andet består af hendes to Bichon Havanais Irma og Agnes som også er fast velkomstkomite i universet på Sluseholmen.

  Emilie er universets mega dygtig og seje hundefrisørelev. Hun startede i lærer i August 2021, og har fra dag ét haft den bedste omgang med både to og firbenede - takket være vores fantastiske og tillidsfulde kunder. Emilies uddannelse består af 3 års læretid, med en masse prøver og kurser undervejs, hvor hun indtil videre har fået topkarakter (Lærermester Didde er mega stolt) Hun er født i 2002 og bor i København sammen med hendes søde familie. De har tidligere haft Gismo som nu er en himmelhund. Hundetomrummet eksistere ikke så meget mere, da Irma og Agnes glædeligt tager et ophold hos Emilie og hendes familie så ofte det er muligt. Måske Emilie en dag får sin egen Irmahvalp - man har lov at håbe.

 • Priser

  Alle priser er inklusiv klip eller trim (fingerpluk)*, vask, negleklip og ørerrens.
  Bemærk at priserne er vejledende og kan variere alt efter race, kvaliteten af pelsen, tidsforbrug, arbejdsmængde, sværhedsgrad, frisure og hvor velfriseret din hund er hjemmefra.

  *Trimmehunde må ikke vaskes i forbindelse med frisørbesøg.


  Her kan du finde vore vejledende priser

  Du kan også læse vores betingelser og vilkår her

1 af 3